Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid porten ensam kvar står du och undrar varför just klumpen fångat din besvikelse.

Klumpen

andas in
andas ut


låtsas att luften du andas in
är på uppdrag för att
dra med din klump
av besvikelse ut
ut och hoppas på att den
fångar någon annans
besvikelse

andas in avgaser
och låtsas att jag fyller dina lungor.




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-07-06 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson