Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinden blåser oss

vad än man vill
når hen det
vinden blåser som skeppen inte önskar
vinden blåser mot vårt skepp

vi är vinden
vi är havet och fartygen

den som strävar efter något med sin vilja
skulle få det
även om alla aktörer kämpade mot det

jag menar att nå topparna med min dikt
på saker du har vilja till
vinden blåser som du vill ha det
vinden blåser som fartyget vill




Fri vers (Fri form) av Ahmad A. Hafiz
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-17 12:18



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
viljan är livsviktig - !
2020-03-18

  Eva Langrath VIP
Fina tankar
2020-03-18

  Öknens Ros VIP
Fina tankar, hoppas vinden blåser rätt.
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ahmad A. Hafiz