Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitet?

Du kommenterade mina vita väggar
"Brist på personlighet" sa du

Jag har avsagt mig
alla attiraljer och attribut
jag är avskalad
neutral
på så sätt osårbar

Jag flyter åt alla rikningar....

Du ifrågasatte min obefintliga framtidsplan
"Skydd mot brustna förväntningar" svarade jag




Fri vers av Människohare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-17 16:20



Bookmark and Share


  danne //
vill skriva mer
kommer nog göra det

sen..

bakom det där hårda finns något mjukt..

2020-10-22

  Larz Gustafsson VIP
"Identitet
det är när man vet
vem man är
och hur man blev sån"
(Peps)

"Identity
It's the crisis
can't you see?"
(X-Ray Spex)


2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP