Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corona-oro

Jag kommer i hissen och ska just stiga av för att gå in till min bostad. Just då står gannfrun framför mig med tvättkläder för att åka ner till tvättstugan.

"Är du frisk!", stöter hon fram. Jag tänkte först att hon bra ville hör hur jag mådde. Men sedan förstod jag att hon var livrädd för att bli smittad.

Man har ju också ventilerat de äldres situation i radioi och tv och där poängterat deras dåliga immunförsvar så att de stryker med först.

Kommer man då med rollator så har man blivit en samhällsfara och smittobärare.

När grannfrun hörde att jag var frisk så gjorde hon en gest mot bröstkorgen som antydde: Gud ske lov att jag inte blev smittad!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-19 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP