Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dream on...please.


Om dig.

''Jag vill att vi hittar tillbaka.
Himlen ramlar ner när vi pratar.''
- Norlie & KKV (Västerbron) 

Jag drömde om dig inatt. 
(Nej, inget erotiskt.) 
Bara totalt mysigt och fullt med känslor.

Och efter 15 år borde jag ha glömt bort hur du fick mig att känna.
Jag borde inte kunna se dtt ostyriga hår och tjocka glasögon. 
För man ska glömma bort ansikten efter en viss tid. 

Så varför sitter du kvar på min näthinna? 
Hur kan jag sakna någon som sårade mig så att hjärtat gick sönder? 

 Jag drömde om dig inatt.
Du var sådär snäll och helt och ofarlig.
Så som jag nog önskade att du skulle bli någon gång.
För du var aldrig särskilt snäll och totalt livsfarlig. 

Jag drömde om dig inatt.


Jag vaknade av att porten slogs igen bakom mig och jag kunde inte ta mig in igen.




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-21 00:02



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillar att alla känslor bara rinner ur en och in i dikten när läser....man är som på bio och bara sväljer alla orden på skärmen
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan