Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tekniska hjälpmedel

Dagens tekniska hjälpmedel är anpassade till frökenhänder

Det är omöjligt för en vuxen man med grova händer

att börja knappa på dessa pyttesmå knappar

Man måate pricka precis rätt annars blir det fel siffra eller bokstav

När jag var inne på Coop i dag och handlade och etalade med ICA-bankkort

så måste jag först registrera mig som Coop-medlem föratt samla poäng

Sedan måste jag trycka på ett ställe till där man skulle meddela

om jag skulle betala med Coop-bankkkort

Till slut skulle jag gå till betalning och tryckte då in mitt lösenord

men det blev inte godkänt

Detta hände fyra gånger

Jag sa till kassörskan att jag skrivit rätt lösenord

Då svarade hon att det hela berodde på att jag tryckte för hårt

Därefter tryckte jag då i ultrarapid och si nu hände undret

Betalningen kunde genomföras




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-22 21:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Man skall snart göra
Bankers o affärers
Olika göromål
Bara för att man
Är kund
Tur man slipper
Städa åt dom!
(än så länge)


2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP