Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då är då

då är då
glöm det som varit
ta nya tag
ta nya steg mot framtiden

nu är nu
lev livet här
nu
närvarande
inte då
vad som varit
går ej att ändra
ingen idé
lägga energi på då
lägg energi på nu
för vet du vad
nuet kan du påverka




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 16:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det som varit behöver var så som det är, att ha besvär som tär kan betyda att man lär, av det som är!
2020-03-24

  ULJO
Helt rätt val att tänka så
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77