Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt - Haiku

 

 

ett plus ett blir två

ligger ovanpå

njuter av stunden




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-26 11:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ett plus ett blir två

dock ovanpå kanske blir

sextionio
2020-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig haiku!
2020-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Med lust och glädje stor!
2020-03-26

    Max Poisé
lite lusta här på halmen...kul...
tack för denna!
2020-03-26

    Lena Staaf VIP
Kärlek och lust som porlar i snösmältningen.
2020-03-26

    ej medlem längre
är det våren som får det att bubbla månne *s*
2020-03-26

  ULJO
Kärlekens ljuva
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP