Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur arkivet


Nybakat

Bland doften av varmt nybakat
Och syndiga tankar
Leker skrattet

Bubblar lyckan

Hemmet

Ett näste för jordiska lustar
Med smak för kaffe

För kyssar
Som smakar kåthet

Där dina händer
Hamnar under min blus

Och fnittret glittrar i ögonen
Mellan tuggor av sagolikt goda
Bullar






Fri vers av Nina Nightwish
Läst 135 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-26 12:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart härligt :)
2020-03-29

    ej medlem längre
bullar smaskens det :P
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish