Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

 

 

en stor humla, förmodligen drottningen, brummade förbi

förmodligen letande efter lämpligt ställe att bygga bo

humlan som trotsar alla naturlagar och flyger fast den inte borde kunna

vad bryr sig väl humlan om det?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-27 16:18



Bookmark and Share


  ULJO
En frihet vi inte är i närheten av.
2020-03-30

  Bodingen VIP
Debatterna om flygskam
borde också gälla humlan
trots att de även kan gå
flyger de omkring ändå
2020-03-29

    Lena Staaf VIP
Vi kanske skulle pröva våra egna vingar mer?
2020-03-27

  Feliaxel VIP
Inget som humlan bryr sig om
Flyger utan att vända sig om
2020-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det är ett av naturens under:)
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP