Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrian

En del av mig
av mitt medvetande
har blivit kvar
i ett tidigare
sammanhang
ett annat år
ett annat liv
då vi var vackra
och unga
och musiken var
mystisk och mörk




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP