Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp


Går nedför trappan
får syn på ett par fötter

jag kallar dem mina




Fri vers av Rachel Roth
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-07-07 09:23



Bookmark and Share


    Idun 1
Skön dikt om något så enkelt
som fötterna :-) gillar mycket!
2006-07-08

  stella
Rätt och slätt kanon!
2006-07-07

  Jessica Ebbesson
Att ha bra relationer med sina kroppsdelar är en fördel :)
Kul och söt liten!
2006-07-07

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Om att upptäcka någonting för första gången? Så lekfull och hotfull och nydanande denna dikt är! Väcker känslor, tankar, skratt. Tar andan ur mig. Tack!
2006-07-07

  Anders P VIP
frågan är; -äger man sig själv?
2006-07-07

  Åsa Gustavsson VIP
Precis! Jag har också ett par.
Man upphör aldrig att förvånas!
2006-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth