Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soltrådar


Solsplitter spretar
och glittrar

Sortera! Värdera!
Det ena, det andra, det tredje

Nystar och drar

Men bara korta trådar
Avslut här och där

Osammanhängande som
en reklampaus på teve




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-07-07 09:28



Bookmark and Share


  Agnes
Gillar!
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP