Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte poeter.se funnes





Skulle
å ena sidan vara roligt
att veta vilka ni är,
vad ni heter och ålder,
om det var ni som startade upp sidan
eller om ni haft föregångare.....
går det i stafett osv osv

Skulle
å andra sidan
säkert krossa många illusioner
speciellt hos den kvinnliga delen tror jag
för kvinnor verkar i allmänhet vara mer intresserade
av vilka som står bakom ett verk än verket i sig
för det är de vana vid när de väljer karl osv osv

Jag tycker bara det är jävligt häftigt
att ni finns där nånstans
i en källare eller vindsvåning
eller koja eller östermalmslägenhet
och orkar läsa allt jävla skit som väller in
dag ut och natt in
för att bara låta all ångest komma till tals.

Jag bugar och bockar.

Jag älskar er.




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2020-03-28 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag tycker allt är vackert här. det är inte som nyheterna, men är nyheter ändå. fast på ett mjukare sätt! =)
2020-03-29

    Lena Staaf VIP
Inte tror jag att redaktionen läser allt som skrivs på poeter.se. Tror knappt de läser något alls om jag ska vara ärlig. För lite av och till dyker det upp frågor som inte verkar få svar
2020-03-28

  Johan Strömstedt
Läste i tidningen om robotskrivare. i Östergötland hade man tydligen valt denna väg för att få in lite nytt friskt blod. Gällde deras sportbilaga.
Tänk om det är robotar som "kör"
poeter.se. Häftigt!
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP