Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är stängd

Världen är stängd
Tystnat har dess brus
Människor i mängd
kurar i sina hus

Hjulen snurrar inte mer
Allting saktar ner
och har satts på väntan
trots fara för börsen och räntan

Men jorden vilar
saknar nog inte flyg och bilar
utan pustar ut
tills andrummet är slut  

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-29 19:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Mycket fint utformad dikt med klokt och aktuellt innehåll
2021-04-23

    ej medlem längre
Så sant.
2020-04-01

    Askanden
för en del är det skönt. folk får lugn och ro.

massa ensamhushåll och inlärd social ängslan ger oss i sverige ett grundskydd susanne.
2020-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ute varje dag och vägrar att vara inspärrad.
2020-03-29

    April Stark
Spot on!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP