Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlighet

Länge sedan
ändå nyss?

Som de blonda
ville jag vara
jag ville bli sedd

En hel uppväxt
en tredjedels liv
av osynlighet

Jag lärde mig att sväva
utan uppståndelse

Nu vaknar gråa strån
linjer karvas

Jag förstår:
Det här livet var aldrig mitt






Fri vers av Människohare VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-30 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP