Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad.


vem är någon annan att bestämma
över vad jag behöver och inte
behöver

jag är vuxen nog
att inse själv
att det du ger mig
är mer värt än
invanda mönster
och klichéer

och du drar mig närmre





Fri vers av emsutan
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-30 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emsutan
emsutan