Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig tes

Det talas om rynkor,
Av våren komna
Jag skvälper fram
Ristar ärr i barken

Håll mig i dig
Som vore vi åska,

Närmande,
Det saknas blad,
Pansar i ring
Fast som bokmärken



Håll dig i mig,
Håll mig i dig




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-31 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adurge