Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomresa i en saga

Jag drar liksom penseln över himlavalvet
Slätar ut alla frågor mot universums oändlighet
Seglar månens skära genom rymdens okända vatten
Där bryter jag ljuspunkter genom stjärnornas lyster
Skymtar jordens snurr i ögonvrån
Känner vinden som viner kring mina axlar
Blundar
Och låter mig sakta vaggas
Som en spegelbild
Över jordytans alla öppna hav




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-31 18:21



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"Skymtar jordens snurr i ögonvrån
Känner vinden som viner kring mina axlar
Blundar" - Fin! Och just detta...
2020-03-31

    ej medlem längre
wow. lyssnar på steve roach's structures from silence. som om du skrev den just till den låten. =)
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish