Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

Åh, sol och blommor
nu är det verkligen vår
äsch, skojar bara!




Bunden vers (Haiku) av Lena Staaf VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-31 21:39



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
*fniss* April, april! Härlig haiku med glimten i ögat!
2020-04-12

  Niliboy
Skojigt å vi längtar!
2020-04-01

  Anya VIP
Jaa men visst måste man glädja sig åt våren....tänker jag. För mig är det vår, fast blommorna lär dröja.
2020-04-01

  Öknens Ros VIP
Nä, inte är det vår än?
2020-04-01

  ULJO
Aprilskämt. Våren är nyckfull och lurig
2020-04-01

  Bodingen VIP
Här har vi vår, var har ni er?
2020-04-01

  Solweig Jansson VIP
Med detta nyckfulla väder så vet man inte ..... Men din dikt har en fin vårkänsla !
2020-04-01

    Sefarge VIP
Se upp för snabba
Sol&Vår kan bli
din hala tvål?
;}
2020-03-31

    Max Poisé
Haha...humor...kul...det blir snart bra igen:-)
2020-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP