Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte du bara bli en finne, så jag kan klämma bort dig?

Jag skulle kunna hålla mig vaken hela natten
för att kolla om du fortfarande är i liv
kolla om din puls fortfarande dunkar
kolla när du sluter dina ögon och åker sakta in i drömmar
jag sa alltid att drömma är det vackraste som finns
där kan man forma allting perfekt
men du sa att när du sluter ögonen hör du röstena
starkare

jag komer tänka på dig när jag ligger på havets botten och håller på att drunkna, om du blir luft kommer jag fånga dig i en burk för att inte avgaserna ska förstöra dig, jag kommer tänka på dig när min själ springer desperat efter ett nytt liv.

Sa inte du att det var mig du älskar?

men det var egentligen inte det du menade

ä-l-s-k-a-r är ju bara bokstäver

men när du formade oret älskar
skar det igenom min brandvägg

Kan inte allting bli en drömm?
så att jag kan forma allting perfekt.






Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-07-07 12:46



Bookmark and Share


    narcoleptic
åh den får mig..att ..jag vet inte.
otroligt starka känslor tycker jag!
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson