Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemstad

Tegelkyrkans två torn
som master i småstadshimlen
"ångesttornen"

Min ungdom avklarades
på denna förfärliga plats
ibland undrar jag om jag överlevde
kanske är jag en vålnad
och friheten en illusion
jag har sett det i en film

Linus?
Jens?
Sabina?
Josefin?
Namn bland tusen namn
ansiktens suddiga konturer
men jag minns er
hur ni åt er in
jag bär era märken på själen

Jag sa att jag var fri
en enkel lögn att intala sig
men ångesttornens skuggor
vilar ständigt över mig




Fri vers av Människohare VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-02 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP