Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag optimist

vi är alla





















skräp







skillnaden är bara

att vi är sämst
på olika saker

sämst på olika sätt




Fri vers av Askanden
Läst 345 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-04-04 13:57



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2022-11-06

  S.A.I. Steve Lando
Klockren
2020-09-19

    Khayyam
Letar du bland sopor hittar du sånt som är värdefullt.
2020-08-01

    Bishkeks söner
Saknaden av Askandens mer kreativa inslag gör sig påmind. Herrn verkar enbart ombesörja det egna behovet av att få utlopp för diverse smått bisarra böjelser.


Vad är detta för larv? Läs Askandens dikt på Sirenerna vettja!
2020-04-05

    Max Poisé
:-) pessimistens mantra...
2020-04-04

  SatansSon VIP
jag kan bara dikta rita och måls. allt annat är jag rudis på.
2020-04-04

    Lars J
får mig att tänka på Petters låt "Soptippsvärld"
2020-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Askanden