Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Submissive Rebel




Stand with your back straight

room enough
to kneel

is room enough for doom




Fri vers av Askanden
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-15 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askanden