Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som älskar Jesus fördömer Israel





Ta och stig ner från dina höga hästar
eller ska jag säga Gävlebock?

I Kristus kärlek i Kristus frid
inte smörja inte högersionistisk skrock




Bunden vers av Askanden
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-09 16:33



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Skojig början tjatigt slut.
Jesus är inte relevant. Inte ens här.
2024-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Askanden