Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spiritism I: Vill du lära känna Jesus?





läs INTE bibeln




Fri vers av Askanden
Läst 70 gånger
Publicerad 2024-03-21 17:43



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
För mig finns det två aspekter i texten som är intressanta. För det första bygger texten huvudsakligen på del av Bibeln (NT) och mellan raderna problemet med Markusevangeliet (var slutar egentligen grundtexten, och vilken betydelse har för hur man väljer).

Sen lyfter texten frågan: När skall man då läsa bibeln?
2024-03-27

  Peacher
Har ännu inte träffat någon som heter Jesus, men jag skulle inte ha brytt mig om just hans namn.

Läs Carl Sagans " A deamon haunted world; Science as a candle in the dark. "

Bibeln är så konstig alltså, det där märkte man ju i söndagsskolan.
2024-03-27

  Vindsvala VIP
Varför?
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Askanden