Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyrrhusseger på Golgata




trettio silverpenningar ger han
trettio sjöar blod vill han ha
många dödskyssar

silverpenningar
klirrar av ynkedom
tungt väger de
av ovärdighet

trettio sjöar blod
eftermälet de mig förlänar

förebråelsen i klipporna
i vinden
i syrsornas sång
förbannad av född och ofödd
försmådd
förrädaren kallad
fördömelse evig

-Jag säger nej
jag förråder ingen
för dina silverpenningar



jag är din

för trettio

g u l d p e n n i n g a r




Fri vers av Askanden
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askanden