Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The Lord is my light and my salvation."


Guds värjo





konsten att
simma i en klarvattensjö
och lyckas dö

av

törst




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-12 14:07



Bookmark and Share


    Askanden
med Jesus drunknar vi
utan Jesus drunknar vi
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Askanden