Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekter av vårsolen

Bara ben i solsken
när hände det sist?
jag känner ljusets krafter

Vad har det blivit av mig?
ett rim
en lättsamhet
jag som alltid tyckt
att munterhet är
oklädsamt och kriminellt

"Låt alltid mörkret väga tyngre"
var mitt motto
min religion
men jag abdikerar nu
för ljuset
för vinden
som knottrar min hud

Stunder som dessa
i en skyddad värld
på min sjuvåningsbalkong
jag lagrar dem på hårddisken
en säkerhetsåtgärd
mot kommande nätters sömnlöshet




Fri vers av Människohare VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-05 14:23



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack fint och med en djup insikt och självkännedom
2020-04-05

    April Stark
”Jag som alltid tyckt att munterhet är oklädsamt och kriminellt” GULD

Och vårkänsla i textformat
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP