Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens Största Hot


Hämnd

Fast igen i dödens näste
trodde det var över
men kom åter (likadant igen)
hämnd hämnd
tar aldrig slut

Lever i en kokong av
hämndsmittad hysteri
Mitt hjärta gråter
får aldrig frid

Fast i ett nät av lögner
Hämndlystnadens vassa taggar
Ont det gör ont
Jag vill gå men kan inte

Låt mig gå
släpp mig ut
ur hämndens boning
Låt allt bli som det en gång var

Låt kärlekens låga brinna
släcka och förgöra ondskan
som tär i våra hjärtan




Fri vers av poet-idag
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-05 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken tur att sista raden dök upp - att kärleken ska bränna upp alla dumheter!
2020-04-06

  Nils-Robert
Hämnden är som canser i sinnet. Kan bara bekämpas med kärlek.
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag