Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MS,en skrämmande sjukdom


Multipel sclerosis

Ena dagen mår du bra
Andra dagen känns inte allt som det ska
Du känner dig sjuk,orkar ingenting
Du är som en spagetti,mjuk och orkeslös
Du vet vad som kommer,du vet vad det är
Du känner rädslan som kommer igen
en känsla av vanmakt slår mot dig hårt
Det är så ensamt,allt är så svårt
Du vet att ett liv kan vara så kort
och ibland kan det vara över alldeles för fort
Det här är en sjukdom som är svår och ibland
undrar jag om man får se nästa vår
Take Care




Fri vers av poet-idag
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-25 13:37



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Bra beskrivning! Känner igen det.
2024-01-25
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag