Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deja vu

Diskar

på ytan

oväntat

en halv limpskiva

igen






Fri vers av AektaBlond
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-07-18 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond