Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåser liv

Droger för dem
som inte kan sjunga

blommor för dem
som inte kan dö

Det är inte blodet
utan själva hamrandet
av hjärtat
som blåser liv i vår rytm




Fri vers av kalles
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-06 15:50



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ich kann nicht bin tot.
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles