Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagen voyeur

Svartsjuka män
Jag passerar
Synderskan
Hon känner
Detta pulver
Trycket av något
Hon reflekterar

Hur som helst

En målsten
Märkvärdigt upplyst
Varje frestelse
Levandes fånfängdhet
Iakttagen voyeur

Klentrogen

Ovisshet och rädsla
Underbyggd kosmopolitisk uppfostran
Förkroppsligande uppenbarelse

Själv står jag kvar
På håll.




Fri vers av Lupinen
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-04-06 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen