Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville veta allt...inte leta bland


Osynligt Gräs

Jag var en fri form
som skulle ge mig själv
innehåll och balans

Styrka osynliga känselspröt
klar syn och utdelade leenden
till behövande

Rädslan skulle bäddas ner
i spånkorgen och klappas om
och helst sova middag

Lära sig vad livet innebar
var min viktigaste sysselsättning
och hitta rätt i labyrinterna

Kanske min ytterhud
blev stark och frisk
för mitt framtida lugn




Fri vers av Irene Backström
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström