Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar




Jag flög med starka vingar
svävade högt i det blå

den ena togs ifrån mig
till marken föll jag då


försökte komma upp igen
flaxade med den som var kvar

längtade efter att flyga
med vingar som bar


fick en ny vinge
återigen har jag två

flyger och flyger
svävar högt i det blå




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2020-04-08 12:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så gott när allt löser sig på bästa sätt...
2020-04-18

  Lars Hedlin
Livskraft i orden!
2020-04-17

    Birgersdotter VIP
Fylld av stark livslust
2020-04-17

    Ms Salvia
Vilken fin lättnad.
2020-04-11

    Peter Söderqvist
Jag gillar styrkan som finns i dina berättelser om att fortsätta kämpa och komma tillbaka.
2020-04-10

  Eva Helene VIP
Så vackert, tar fasta på detta idag!
2020-04-10

  KattenKin VIP
Ja det gör du minsann, och ditt positiva budskap gör att vi rycks med! :)
2020-04-10

  M.Eta
Låter skönt att flyga fram obekymrat så där!
2020-04-10

  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärd och vacker.
2020-04-10

  Blomma-Stjärna VIP
katten har nio liv - vissa spindlar växer ut nya ben - daggmaskar sägs kunna växa ut skadade delar av sin kropp och så har vi den möjliga människan - hon som är i ständigt varande! Fint!
2020-04-09

  Salvation Pepper
Att längta istället för att ge upp.

Kloka du!
2020-04-09

  limerick
Så vackert!
Bokmärker.
2020-04-09

  DavidM VIP
Strofer för eftertanke och reflektion.
2020-04-08

    ADI Nehlin
Så vackert skaldat
2020-04-08

  Olof Lagerhorn VIP
Bilder som bär ett budskap om
hopp genom hela dikten.
2020-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart när livet vänder!
2020-04-08

  Kungskobran VIP
När nöden är som störst är hjälpen närmast
2020-04-08

  Niliboy
Ja, man önskar att kunna flyga, flyga på poesins vingar, upp å sväva likt de stora poeterna, för man blir ju aldrig nöjd!
2020-04-08

  ULJO
En hjälpande hand när det är svårt är bra att ha.
2020-04-08

  Maria Sundelin VIP
trasiga vingar duger de med
Kramar
2020-04-08

  Öknens Ros VIP
Härligt med två vingar och kunna flyga fritt!
2020-04-08

  Feliaxel VIP
Skönt när livet vänder till det bättre
2020-04-08

  Solstrale VIP
Ja med lite stöd faller man inte ned död i dessa tider... Tur vi har varandra vi och de flesta andra, ta i hand den som ensam vandra!

Tack för du delade denna fina skapelse med djupt och hoppfullt budskap!
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP