Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonmannen

Torr naken sand och jag går där
munnen full
med fimpar

Med trasor
med nakna fötter
händer hårda som järn
med pupiller i fingerspetsarna

Han förföljer
mig




Fri vers av kalles
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles