Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en väg att mänskligt följa

en sista känsla varar
men kommer aldrig fram
på detta nu vi svarar
och kvävs av inre skam

men kommer aldrig fram
som letar efter svar
och kvävs av inre skam
står sällan fortsatt kvar

de letar efter svar
ty livet är förbi
vill inte leva kvar
de meningslösas liv

ty livet är förbi
finns många sätt att dölja
det meningslösas liv
en väg att mänskligt följa

pantoum




Bunden vers (Annat versmått) av Inez L
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-09 06:55



Bookmark and Share


    Max Poisé
Är en ”sucker” för högtravande ord i rimmad vers. Det är just där de hör hemma. Du använder en ton som för mig tillbaka till de klassiska diktarna vid förra sekelskiftet utan att smöra på allt för mycket och utan att utelämna. Mycket bra. Tack för denna!
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L