Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga olästa meddelande(INGEN VILL LÄSA MINA DIKTER)

Så är det åter söndag.
Har bara en dikt åter att skriva innan jag får vänta på nästa dag.
Fantasin är död.
Knivskuren står det i dagens blad.

Jag skriver skit, ingenting och bara om kärlek.
Om vad du skrev, vad du sa och dina svek.
Som en repris.
Är det nån slags kris.
Att skriva att jag fortfarande
är trött och ser längtande
ut genom fönstret och småler åt gamla minnen.
Som ingen annan kan se.




Fri vers av Trafikstop
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-09-25 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin dikt med bra rim och du får fram vad du menar (tror jag :D) endå. Kan känna igen det du skriver, jag har också en tendens att vara en smula deppig men man skriver det man känner så enkelt är det.

Stillsam Stuvning
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Trafikstop
Trafikstop