Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och nu så har David börjat röka också

Jag undrar vad din flickvän tycker nu,
du kanske inte ens säger något?
du som aldrig ens sa något förut.
äsch.
Kanske för att komma undan verkligheten,
är det här ditt sätt att slappna av
försöka starta om
hamna i balans?
Är det så?
Ganska märkligt, men det är ok.
Man ska vara som man vill
precis som jag valde
du med?
Jaha.
Varför är du rädd?
Är du rädd för
den där glöden,
som gör så att röken
i dina lungor
blir lika svart som hjärtat ditt
är du rädd för att morsan ska känna
doften av rök
från dina randiga tröjor
eller tajta byxor
kanske från ditt hår?
Vad ska din flickvän säga?
hardu redan sagt det?
tyckte hon det var ok?
kanske snyggt, kanske ballt
kanske...
inte vet jag
jag kanske borde sluta fundera och undra.
Ta en paus.
Andas oren luft.
Ta en cigg
Typ som du David.
Typ som du...




Fri vers av Trafikstop
Läst 675 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-11-10 23:22



Bookmark and Share


  BaraSaraaa
helt underbar !
2007-05-22

  Amina
Jag vet, den var bra, jag vet, jajaja, väldigt fin, jaja, orkar inte skriva nåt smart, men var stolt över den för att den var väldigt bra!!!
//amina
2007-03-02

  vintervila
helt underbar! att ingen annan kommenterat den än alltså, skandalöst;D denna var verkligen super!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Trafikstop
Trafikstop