Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han vill inte ens ta min hand

Kvart i två på perrongen, skuggorna skyggar mot regnet och regnet är från de grå molnen.
Jag tror jag hörde ditt namn borta vid stationen men det kanske var ren inbillning. Eller bara en tillfällig önskan?
Jag sotar för de besvär jag gjorde dig
pekade ut min plats på trottoaren och sa: Här kysste han mig.
Alla tycket du är fin att titta på. Alla + jag. Och jag tyckte det var ballt att du gick bredvid mig då. Åtminstone för ett tag.


Och matchen som slutade med kanske 47 till er.
Jag gråter så ofta jag får och kan.
Var ganska tråkigt men jag tänker inte på det mer.
För det värsta av allt är när du inte ens vill ta i min hand.

Fem över fyra fast på fel tid av dygnet.
Det är fel att sova, det är fel för att dö.
så jag bläddrar igenom allt som går på internet
Så hittar jag en notis hon skrivit: \"Jag ska ge den där bruden spö\"
Jag tror jag kunde se hur du blinkade och log elakt bakom hennes rygg.
Och jag blir torrare i min mun än vad en fisk blir på bara land.
vart jag än går känner jag mig inte längre trygg.
Det värsta var att du inte ville nudda min hand.

Tack för en god match, Tack för en god match, Tack för en god match...
tack för att du hatar mig.




Fri vers av Trafikstop
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-01 19:35



Bookmark and Share


    kamerakåt
texten är bra, jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men den är bra
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Trafikstop
Trafikstop