Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har jag stor lust att peka finger åt hela världen


Far away och håll käften sen!

Låt mig vara som jag är,
vara galen och snäll,
idiotisk och bäst.
För i denna atmosfär
Är det: Nobody\'s care!

Vem bryr sig om skolan?
JAG KAN BLI VAD JAG VILL ÄNDÅ!
Du går estet vad ska du bli?
(ALLT SOM DU INTE KAN) OCH DET SKA DU SKITA I!
Hur ska du klara dig? Du har en mor som bor långt bort, en far som aldrig hållt en hand du kommer dö utan saknad i detta land.
(OM DU HÅLLER KÄFT SÅ TAR DÖDEN MIG SÅ FORT DEN KAN!)

Jag ler åt min drabbade kris
För du ska inte dalta med mig,
som en gummiboll mellan två barns händer
på en förorts fritids och
jag kan slå ut dina tänder.
Jag har ju klarat mig hittils fastän jag
kan räkna dagarna i min tomma kalender.




Fri vers av Trafikstop
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-10-18 22:23



Bookmark and Share


  LimeDominikanen
"Du går estet vad ska du bli?" Hur ofta har man inte hört det...folk är så...tröga ibland! Antar att texten handlar om att du är arg på alla idioter som inte låter en vara som man är... Och det är jag med.
"Jag kan slå ut dina tänder" var snyggt det med.
Gillar texten massa, den säger mig mycket. Vet dock inte hur mycket den säger till folk som inte går estet på eskil i våran klass... men det är ju upp till dem. Bra är den verkligen hursomhelst.
Pju, lång kommentar.
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Trafikstop
Trafikstop