Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett liv utan känslor


Tomheten

Jag år tom,så tom
letar efter nåt jag förlorat
Saknar känslan av värme o närhet
är som ett bottenlöst hav

Letar,söker men finner inte
ensamhetens beska tårar faller
nerför min kind
Jag flyr jag flyr från min egen verklighet
men tomheten finns ändå kvar

Besvikelsen gör att jag fastnar i mitt egna skal
Vet inte hur man öppnar,har ingen nyckel
Snälla öppna mitt fängelse
Jag vill känna och se solen lysa igen




Fri vers av poet-idag
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-09 12:16



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En känsla av tomhet som nog många kan känna igen.Att fastna i eget skal är en tankeväckande formulering. Applåd.
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag