Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljer

I detta tidens vakuum
framträder detaljerna
tydligare än förut
Allt som funnits där
men undgått oss

Jag stannar till och lyssnar:
Björklövens rasslande i vinden
kvittrande fåglars symfoni

Äntligen har jag tid
att slumra till musiken
från kattens spinnande motor

Jag styr tandborsten
i långsammare takt
uppmärksammar varje tand

Framtiden har alltid varit oviss
fanns det någonsin skäl att jäkta?




Fri vers av Människohare VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-09 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP