Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du min sagovän? :)

Då dina ådror
Banar väg
Genom ditt eget universum
Och jag tummar på vad som är sanning eller saga
Så smakar du mina läppar
Som om de vore frukt
Njuter och låter ljudligt
Aaaaaah...
Jag rusar i mitt blod
Svallar som av vågor mot din öppna famn
Förtöjer tanken i ett samspel
Låter din puls följa mina hårda hjärtslag
Suktar nu efter det som är en sanning
Ett öppet sinne
Men ändå lika njutbar som
En regnbågsfärgad saga
Vi är två prinsessor
Vid regnbågens slut
Vågar du möta mig där?




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 313 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2020-04-09 16:39



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja!
2020-04-09

  Hon kallar sig poet VIP
Aaah den var sensuell, färgglad och gullig på samma gång :) Gillar den touchen!
2020-04-09

  Solstrale VIP
En bedårande textskapelse att ta in! ;)
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish