Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Ståndaktig soldat eller heter det kuk?

Fulländad i längd
Smickrande stolt
Ståndaktig i omslutande kärlek
I uppnådd klimax
Sådd i ett stjärnfall




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-10 09:16



Bookmark and Share


    Max Poisé
Haha...en annan tycker den är ( ska sägas på grov göteborgska) Görful ju...:-)
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish