Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Baka baka liten kaka

Baka baka liten kaka
Rulla rulla liten bulla
Får jag fresta med en smakbit
Ute i syrénbersån?
Att det är gott kan man ju inte komma från

Mumma mumma

Vill se dig njuta
Mina bitar är så mjuka
Av fluff och socker

Ta en tugga

Mmmm..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-10 13:45



Bookmark and Share


  Trebor Zweig
Tycker du tappat lite av skärpan.

Nykär?
2020-04-10

  Hon kallar sig poet VIP
Men åååååh wow skulle börja med dom nedersta i mitten
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish