Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken bredvid mig i soffan

Soffan är grå
Grå som mitt liv va inan dig
Jag såg bara grått
Inte vitt eller svart
Jag kände bara grått
Inte glädje
Och inte hat
De va grått
En blandning av båda
Men nu sitter jag i din gråa soffa och känner bara glädje
Och ibland hat för jag hatar att älska dig så mycket
Och de känns in i den gråa sidan och då blir den vit av lycka




Fri vers (Fri form) av Bebyjesus
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-04-10 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus