Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonym

I en utskälld del av staden
har jag mitt hem
Utsikt över slitna fasader
och längre bort
innerstaden som aldrig blev min

Jag kom från andra sidan landet
med siktet inställt på något större:
Finna trygghet i anonymiteten

I ett ungt sekel
i en ung kropp
förväntningar utan gränser

Jag blev aldrig trygg
bara oändligt anonym




Fri vers av Människohare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-11 08:47



Bookmark and Share


  danne //
Du är tuff ..
stark..
2020-10-22

    Max Poisé
Grym text!
2020-04-11

    ej medlem längre
sorglig situation som nog många känner igen sig i, fint skrivet, tack!
2020-04-11

  Larz Gustafsson VIP
"In this dirty old part of the city
where the sun refuse to shine
people tell me there ain't no use in tryin'"
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP