Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Optimistisk?

 

 

en påsk med dystra förtecken

en påsk med vissa orostecken

hur länge leva med restriktioner? 

vilka blir folks reaktioner?

 

vi "vanliga" har det nog rätt bra

men inom vården, ja, de andra

kämpar nog tappert och ihärdigt

ger sig inte förrän allt är färdigt

 

låt oss hoppas att allt vänder

livet de har i sina händer

alla inte räddas kan

varken kvinna eller man

 

det är bara att härda ut

nån gång tar det slut

till dess gör det bästa

du kan av det mesta




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-11 10:15



Bookmark and Share


    Steff...
Troigtvis gör du dagligen vad du kan från stödband till insulinspruta, en stund 10-15 minuter som i bland betyder alltför en gammal man eller kvinna i din hand.

2020-04-13

  överlevaren VIP
Ja vi får härda ut....
2020-04-12

  Bodingen VIP
Alla konspirationsteorier är intressanta iaf.
2020-04-11

    Lena Staaf VIP
Tålamod är bästa egenskapen just nu!
2020-04-11

  Cikoria Blå VIP

Vi gör då gott vi kan -
både hen, hon och han
Tvättar händerna.
Borstar tänderna.
Väntar med påsken puss
så inte fula viruset för gratis "skjuss".
Håller med författarjaget,
vi tar en dag i taget.




2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP